Kërko

Kuptimi i ëndrrës kur shihni një varrezë në ëndërr

Në qoftë se ëndërron sikur gjendesh në varreza lumturi dhe gëzim I papritur do të të vijë në çështjet tuaja. Në qoftë se thjesht shikon varreza, do të kesh sukses. Në qoftë se shikon varreza plot me varre, ke shpresa të mira për të ardhmen tënde. Në qoftë se e shikon pa varre, prit dëme. Në qoftë se gjendesh në varreza të një feje tjetër, prit lajme të këqia nga një person që do.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL