Kërko

Kuptimi i ëndrres kur shohim një arkivol në ëndërr

Në qoftë se shikoni një arkivol prisni vdekjen e një afërmi tuaj. Në qoftë se jeni të sëmurë bëni testamentin se do të vdisni. Në qoftë se jeni i vjetër prisni fundin tuaj. Në qoftë se shikoni sikur po bëni një arkivol, do të sëmureni rëndë dhe me rrezik për jetën.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL