Kërko

Kuptimi i ëndrres kur shohim armë në ëndërr

Në qoftë se në ëndërr shikoni armë ushtarake ose gjuetie, do të ziheni me familjen tuaj. Në qoftë se je grua dhe mban armë, do të martoheni me një burrë të pazotë.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL