Kuptimi i ëndrres kur shohim një fëmijë në ëndërr

Bebja ne ëndërr është simbol përtëritjeje, pafajësie dhe paqeje. Kur ëndërroni një bebe te sëmurë apo te braktisur kjo tregon se nuk kujdeseni aq sa duhet për veten. Kur një bebe qan kjo është shenje e një lajmi te trishtuar qe do merrni. Një bebe e vdekur simbolizon fundin e një situate qe ju ka shkaktuar probleme.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera