Kërko

Kuptimi i ëndrrës kur shohim se po digjet shtëpia

Në qoftë se shikon sikur po të digjet shtëpia, do të të ndodhë një aksident i papritur, ndoshta dhe vdekje. Në qoftë se shikon se po digjet shtëpia e dikujt tjetër, por që është shtëpi e madhe, ai person që i përket shtëpia, por edhe ti do të keni shkatërrime të mëdha. Në qoftë se shikon se digjet shtëpia e një armiku tënd, shpejt do ta heqësh qafe.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL