Kuptimi i ëndrrës kur shohim se po pimë helm në ëndërr

Në qoftë se shihni që pini helm, do të dëgjoni fjalë të këqija dhe do të mërziteni. Në qoftë se shihni që i jepni dikujt helm për të pirë, kujdes pasi me fjalët tuaja do të hidhëroni një person të dashur.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera