Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Kuptimi i ëndrres kur shohim bizhuteri • INALBANIA.AL

Kuptimi i ëndrres kur shohim bizhuteri në ëndërr


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home3/wansd2m44fdj/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Ne përgjithësi kur shihni ne ëndërr sikur dhuroni bizhuteri do te thotë se do gënjeni, ndërkohë qe kur ju dhurojnë do bëni mire te mos keni besim tek askush e tek asgjë. Kur ne ëndërr mbani shume bizhuteri do te thotë se ne jetën reale jeni ambicioze dhe do arrini atje ku keni dashur. Kur veshjet i shihni te mbushura me bizhuteri do te thotë se do merrni shume shpejt një trashëgimi. Gjetja e këtyre objekteve tregon sukses. Humbja e bizhuterive nuk paralajmëron gjë te keqe përkundrazi.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL