KURSE MATEMATIKE PER MATURANTE DHE GJIMNAZISTE

KURSE MATEMATIKE PER MATURANTE DHE GJIMNAZISTE Adresa: Rruga 5 Maji, Brenda Concord Center


Ofrojme Kurse Matematike per maturantet si dhe per vitet e dyta te shkollave te mesme.

[MPBOX id=25197]

Kurset jane te cilesise se larte pasi drejtohen nga nje pedagog me eksperienve 20-vjeçare pune ne Fakultetin e Shkencave te Natyres.

Kursi eshte per te dy nivelet dhe ka nje cmim per ore shume te arsyeshem.

Kurset zhvillohen tek rruga 5 Maji ne ambjentet e kompleksit Concord Center.

Per me shume info kontaktoni: +355699746128.

Ju Mirepresim!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera