LIGORI TRAVEL

LIGORI TRAVEL

Ligori Travel ofron çdo ditë Udhëtime me Autobus nga Shqipëria në Itali dhe Anasjelltas. Nisje çdo ditë nga Shqipëria: Vlora, Fieri, Lushnja, Berati, Durrësi dhe Tirana.

Qytete ku udhëtojme në Itali janë: Brindis, Frosinone, Rome, Poggibonsi, Firenze, Prato, Pistoia, Sesti, Magra, Imperia, Genova, Savona, Ancona, Pescaro, Rimini, Varese, Forli, Bolognia, Modena, Parma, Piacenza, Lodi dhe Milano.

Ofrojmë edhe shërbimin e dërgesës së porosive drejt të dashurve tuaj, si për në Itali ashtu edhe për në Shqipëri. Çmime tepër të arsyeshme.

Adresa: Rruga Llukan Toska, përballë karburant AGA-1, Fier

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code