Kërko

LUX LIMO – ALBANIA

LIMUZINA ME QERA TIRANE – LUX LIMO ALBANIA Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Prane Intesa Sanpaolo Bank, Tirane

Lux Limo Albania ofron sherbime VIP ne evente te ndryshme familjare e sociale me mjete Limousine te modeleve Amerikane, Lincoln TownCar, Cadillac Escalade dhe Cadillac Yukon. Te gjitha makinat jane ne gjendje shume te mire, me te gjitha sistemet e tyre  funksionele per tju ofruar nje sherbim cilesor dhe te kendshem per klientet.

Sherbimi yne standart eshte i tipit qe mjeti i sherben klientit me shofer. Ne cmim perfshihen karburanti dhe gjitha kostot e tjera operacionale, ne menyre qe klienti te marre kenaqesi  me sherbimin / udhetimin / qendrimin ne mjetet tona duke mos menduar per te tjera gjera dhe duke u ndjere i relaksuar.

Ne sherbim perfshihen disa asortimente sic eshte shapanja ( standart i cili ne vartesi te kerkesese ndryshohet) apo pije te ndryshme ne bordin e mjetit sipas kerkeses dhe ofertave gjate komunikimet me klinetin.

Nje tjere gje rendeshishme eshte se mjetet tona pastrohen perpara cdo sherbimi dhe dezinfektohen pas cdo sherbimi.

Cmimet gjithashtu jane elastike dhe kane ndryshime ne vartesi te oreve te sherbimit dhe mjetit. Ne sigurojme qe japim ofertat me te mira referuar standartit te sherbimit.

Lux Limo Albania disponon floten me te madhe te mjeteve Limozine me kapacitet total 5 mjete / 60 persona, me modelet me te reja dhe te vecanta qe ndodhen aktualisht ne Shqiperi.

Makinat qe disponojme:

  • Lincoln Presidencial ( i zi ) 2007 Active. 8 Vende
  • Lincoln presidencial ( I bardhe ) 2007 Active. 8 Vende
  • Cadilac Escalade ( I zi ) 2008 Active. 08 deri 10 Vende
  • Cadilac Yukon ( I bardhe ) 2007 Active. 15 deri 18 Vende
  • Ford Escursion ( I zi) 2007 Active. 12 Deri 18 Vende

Ndjehuni te lumtur ne bordin tone, shijo udhetimin!

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 68 808 8822

LIMUZINA ME QERA TIRANE – LUX LIMO ALBANIA

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

If you are a web visitor and you request a service from a business, the service cannot be provided to you as the business has not paid for the advertising service. Please search in SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL