MAKINA ME QERA ROISLA

MAKINA ME QERA ROISLA

Makina me Qera ROISLA ofron makina me qera të modeleve të ndryshme. Makinat janë në gjendje perfekte pune, të markave të njohura, të cilat ofrojnë siguri dhe komoditet në udhëtim. Ofrojmë shërbimin tonë 24 orë në Tiranë dhe Durrës. Shërbejmë ne Aeroportin e Rinasit, Tiranë si dhe në Portin e Durrësit, Durrës.

Gjithashtu, ne ofrojmë shërbim me Karrotrec 24 orë non-stop kudo që ju ndodheni, Tiranë, Durrës dhe me gjerë. Shërbim korrekt, i shpejtë dhe i garantuar. Operojmë me çmime të arsyeshme.

Adresa: Rruga Jordan Misja, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL