MAKITA LUSHJE • AJAD

MAKITA LUSHJE • AJAD

Makita Lushnje AJAD, prej shumë vitesh ofron në treg Makineri dhe Vegla Profesionale MAKITA.

Ne ju sjellim produkte nga markat më të njohura në treg, për t'u siguruar që keni mjetet që ju nevojiten në cilësinë e tyre më të mirë.

Së bashku me markat më të mira, ne formojmë biznesin tonë me Mjete Profesionale që i shërbejnë Industrisë së Ndërtimit dhe Industrisë Bujqësore, për të ofruar gamën më të gjerë të mjeteve dhe teknologjive të besueshme për profesionistët.

Profesionistët përdorin mjete profesionale. Në dyqanin tonë do të gjeni gjithçka që kërkoni.

Të pajisura me vlera të jashtëzakonshme të performancës, veglat dhe makineritë që shesim bindin klientët në të gjitha përdorimet e tyre, duke përmbushur kërkesat më të larta për saktësi, cilësi dhe qëndrueshmëri.

Stafi do t'ju ofrojë këshilla specifike në zgjedhjen e produktit që plotëson specifikimet teknike që ju kërkoni, duke dhënë zgjidhjen më ekonomike dhe më të përshtatshme për ju.

Adresa: 150 meters from Rotondo Plasmasit, Lushnje.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

MAKITA LUSHJE • AJAD

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.