MARS REKLAMA • UNIFORMA PUNE & SINJALISTIKA

MARS REKLAMA • UNIFORMA PUNE & SINJALISTIKA

Mars Reklama ofron punime dhe projekte të madhësive të ndryshme në industrinë e imazherisë dhe prodhimit të reklamave për biznese dhe individe.

Ofrohen Uniforma Pune/Stafi, për çdo llojë kategorie biznesi. Uniforma me logo biznesi, logo të qëndisura ose me stampim.

Gjithashtu, ofrojmë Tabela / Sinjalistika Rrugore. Projektim, prodhim dhe montim sipas kërkesës dhe ambjetit tuaj. Tabelat/Sinjalistikat i ofrojmë në format dhe madhësitë që ju dëshironi.

Operojmë në treg prej shumë vitesh, duke shërbyer në mënyrë korrekte dhe cilësore. Kjo ka bërë të fitojmë besueshmërinë dhe të rrisim rrjetin tonë të klientëve në të gjithë Shqipërinë.

Shërbimet:

   • Flamur tavolinë
   • Flamur për ambjent jashtë
   • Logim të makinave të punës
   • Kartvizita me reliev
   • Kartvizita me punime varak gold
   • Stilolapsa
   • Bezhë stafi
   • Etj…

Adresa: Tek Rrethrrotullimi i 3-shit, Tiranë

Ofrojmë Transport në të gjithë Shqipërinë. Për Porosi ose Për më Shumë Info na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL