RROBA TË PËRDORUR EDI

RROBA TË PËRDORUR EDI

Rroba të Përdorura EDI ofron Shitje me Shumicë të Rrobave të Përdorura të importuara direkt nga Zvicrra. Rroba Angleze, Gjermane, Hollandeze, Daneze dhe Zvicerrane. Shitje me kile, me çmime tepër të arsyeshme.

Ne jemi një kompani që kemi më shumë se 15 vjet përvojë në importin e veshjeve dhe këpucëve të përdorura. Ne jemi të specializuar në shitje me shumicë, një nga liderët kryesorë në këtë sektor dhe si kompani që punojmë me cilësi të lartë. Ne ndajmë përvojën tonë përmes marrëdhënieve të biznesit me klientët tanë të rregullt dhe për të gjithë të tjerët. Cilësi e garantuar 100%.

Gjithashtu, ofrojmë Këpucë në Shitje. Këpuce dhe Atlete cilësore të cilat i gjeni në dyqanin tonë pranë Kristal Center, tek Komuna e Parisit, Tiranë. Shumëllojshmëri modelesh me çmime konkurruese në treg.

Të gjitha mallrat tona janë koleksionet më të mira të veshjeve dhe këpucëve, për të gjitha stinët. Ju urojmë shumë kënaqësi në blerje. Vendi më i mirë për të blerë rroba të dorës së dytë!

Adresa: Ish SMT, Misto Mame, Tiranë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL
Scan the code