RUSI EN-DEN • HIDRAULIKE & ELEKTRIKE – DURRES

PAISJE HIDRAULIKE DURRES • MATERIALE ELEKTRIKE DURRES Showroom & Magazine 📍: Rruga Vllazerimi, Unaza ish Kenete, Durres

Dyqani 📍: Rruga Bajram Curri, Plazh, Durres

RUSI EN-DEN është një nga kompanitë që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohje-ftohjes, elektrikeve dhe bojërave. Fokusi dhe strategjia e kompanisë sonë është cilësia maksimale.

Aktiviteti ynë ka nisur në vitin 2003 dhe është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj. Ka qenë një kënaqësi bashkëpunimi me klientët tanë. Kemi rritur gamën e produkteve duke qenë gjithmonë besnikë në cilësi.

Bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Gjermania e shumë vende të tjera të Evropës, produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave të Komunitetit Europian.

Ne vlerësojmë kërkesat dhe mendimet e klineteve dhe kenaqja e tyre është prioriteti ynë.Tashmë jemi pranë jush në kohë reale, ne çdo qytet të Shqiperisë dhe me gjërë.


[instagram id=”61601″]


PER CFARE PRODUKTI JENI TE INTERESUAR!

Produktet që ne ofrojmë janë zgjidhje të plota si për ndertesa rezidenciale ashtu edhe për ndërtesa publike. 

[su_custom_gallery source=”media: 20290,20293,20292,20291,20289,20294″ limit=”100″ link=”lightbox” width=”410″ height=”380″ title=”never”]


Sherbimet & Produktet:
  • Sisteme Ngrohje-Ftohje
  • Materiale Elektrike dhe Ndricuesa
  • Sisteme Aspirimi
  • Hidrosanitare
  • Hidraulike
  • Vegla Pune
  • Bojra
  • Etj..!

[su_custom_gallery source=”media: 20284,20283,20279,20277,20274,20272,20271,20269,20268,20267,20266,20278″ limit=”100″ link=”lightbox” width=”410″ height=”450″ title=”never”]


DOCUMENTS

[su_document url=”https://inalbania.al/wp-content/uploads/2019/01/SOLID-FUEL-STOVES-FIREPLACES.pdf” width=”720″ height=”1600″]

[su_document url=”https://inalbania.al/wp-content/uploads/2019/01/Standofleet-Product-Catalogue.pdf” width=”720″ height=”1600″]

PER ME SHUME INFO JU MIREPRESIM PRANE AMBJENTEVE TONA OSE NA KONTAKTONI!

Tel: +35552500031 / +3555260312

Administratori: +355 67 208 486

PAISJE HIDRAULIKE DURRES • MATERIALE ELEKTRIKE DURRES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera