M&L COLOR • CONSTRUCTION

M&L COLOR • CONSTRUCTION

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutemi kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nese jeni Menaxheri i këtij biznesi dhe dëshironi të ri-abonoheni, na kontaktoni.

M&L COLOR • CONSTRUCTION

M&L Color ofron Bojra të markave të njohura në treg, Greke dhe Italiane. Bojra cilësore për ambjente të brendshme dhe të jashtme, ekologjike dhe rezistente ndaj kushteve të ndryshme atmosferike.

Ofrohen të gjitha llojet e bojrave, ngjyra standarte si dhe me kompjuter, sipas preferencës tuaj. Ofrohen edhe produkte të ndryshme izolimi.

Bojrat janë të importuara direkt nga Italia dhe Greqia, kjo bën që të ofrojmë cilësi maksimale me çmime të arsyeshme.

Ofrojmë gjithashtu shërbime rikonstruksioni, kryesisht në lyerje dhe hidro-izolime.

Ofrohen shërbime të ndryshme si:

  • • Lyrje
  • • Patinime
  • • Grafiato
  • • Punime Gipsi
  • • Sistem kapot
  • • Izolime Solete
  • • Etj…

Adresa: Rruga Sokrat Miho, Astir, Tiranë

Ju Bëni Zgjedhjen Tuaj 🙂

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL