MOBILERI KEJBI & BY-TER PROJECT

MOBILERI KEJBI & BY-TER PROJECT

Prej shumë vitesh në treg, Mobileri Kejbi ofron Mobilje me Porosi për arredimin e ambjenteve të ndryshme banimi ose biznesi. Ofrojmë prodhim mobiljesh sipas kërkesës tuaj, duke j'u përshtatur çfarëdo llojë ambjenti apo deshire që keni në arredim.

Prodhojmë mobilje të ndryshme si: Guzhina, Dhoma Gjumi, Dollape, Mobilje Zyre, Mobilje Tualeti, etj...

Cilësia dhe korrektësia në dorën tonë, zgjedheja në dorën tuaj!

By-Ter Project është një kompani me përvojë shumëvjeçare në sektorin e ndërtimit dhe prej disa vitesh përfshin fushën e projektimit arkitektonik dhe punishten e mobiljeve.

Cilësia është fjala kyçe në projektet tona.

Me besimin tuaj pranë jush, ne ndërtojmë të ardhmen!

SHËRBIMET

Studio Arkitekturore

Studio e Arkitekturës realizon nga dizajnet më elementare të brendshme për hapësira të vogla e deri tek ato të jashtme të vilave.

Kompani Ndërtimi

Kompania jonë kryen nga restaurimet më të vogla deri tek ndërtimi i vilave sipas kërkesës së klientit.

Mobileri

Në punishten tonë punojmë mobilje të tipologjive të ndryshme nga klasike në moderne.

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code