PANELE DIELLORE DURRES

PANELE DIELLORE DURRES – TRANSPORT MALLRASH GREQI SHQIPERI Adresa: Rruga Bajram Tusha, Shkozet – Durrës


  • Ofrojmë Panele Diellore te markave më të njohura në treg. Operojmë në treg prej disa vitesh dhe punojmë në mënyrë korrekte dhe cilësore. Ofrojmë shitje, transport dhe montim të paneleve diellore. Shumë shpejt do të mundësojmë edhe prodhimin e tyre. Panele diellore që përbëhen nga një seri produktesh të një cilësie të lartë, për një termo-izolim të plotë dhe që sigurojnë një jetëgjatësi. Gjithashtu ofrohet edhe asistencë teknike për probleme teknike ose defekte të ndryshme nga faktorë natyrorë atmosferik.
  • Tek ne do të gjeni një seri të paneleve diellore me çmime konkuruese në treg. Ato plotësojnë të gjitha kushtet e standarteve europiane. Të gjitha materialet që përbëhen janë të çertifikuara dhe sigurojnë jetëgjatësi.
  • Ofrojmë Elektroshtëpiake të markave më të njohura dhe cilësore me çmimet më konkurruese në treg.
  • Gjithashtu ofrojmë shërbim Transporti Ndërkombetar Mallrash. Transport brenda shqipërisë dhe jashtë saj në europë. Ofrojmë Siguri dhe Garanci për shërbimin e ofruar.

FOTO GALERI

[NPG id=17876]


Kontakt Dyqani: +355672191911 +355685214175 ( Alternativ )

Kontakt Transporti: +306984437691 / +306947177871

,

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera