PARUKERI ANILEDA – PARUKERI NE SHKODER

PARUKERI ANILEDA – PARUKERI NE SHKODER Adresa: Lagja Vojo Kushi, pranë Sheshit Demokracia – Shkodër 

Parukeri Anileda është parukeria ku mund të gjesh të gjitha shërbimet qe dëshiron cdo femër per ditën e saj të dasmës dhe jo vetëm.

Në qendrën tonë ofrohen të gjitha shërbimet e parukerisë dhe estetikës. Ky sallon bukurie ofron një gamë të plotë të trajtimeve për femra.

[insta-gallery id=”164″]

Për ditën tuaj më të rëndësishme ne ofrojmë për ju Fustane Nusërie më të bukur që gjenden në treg me çmimet më të favorshme.

Paketa e nuseve perfshin: Modelin e flokeve, trajtimet të tjera të fytyrës, thonj me xhel, vello që qendrojnë në mode në cdo kohë, etj..!

Ju Mirepresim!


[NPG id=17918]


Sherbimet që ofrohen:

  • Fustane Nusërie
  • Fustane Mbrëmjesh
  • Të gjitha shërbimet e Parukerisë
  • Të gjiths shërbimet e Estetikës
  • Etj..!

Kontaktoni per Rezervime: +35567 23 07077

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL