PERFECT DENTAL CENTER – KOMBINAT

KLINIKE DENTARE NE KOMBINAT • PERFECT DENTAL CENTER Adresa:
 • Fly Dental Center: Rruga Sokrat Mosko 12, Tirane
 • Magic Dent Tirana: Rruga Dervish Hatixhe, Tirane

Perfect Dental Center ofron sherbime profesionale ne fushen e stomatologjise. Keto sherbime behen te mundur ne saje te teknologjise dhe aparaturave bashkekohore qe kjo Klinike disponon si edhe në saje te profesionalizmit dhe cilesise se punes qe ofrohet nga stafi i kualifikuar dhe me shume eksperience.

Ne Perfect Dental Center qe nga vizita e pare e deri te ajo e fundit, trajtimi juaj do te ndiqet nga specialiste te profilizuar ne llojin e trajtimit qe ju keni nevoje. Ju Mirepresim!

Ne Klinike Ofrohen:
 • Pastrim gurzash
 • Ekstraksion
 • Ekstraksion kirurgjikal
 • Mbushje Gr l
 • Mbushje Gr II
 • Mbushje Gr III
 • Mbushje Gr III + vide
 • Mbushje Gr IV
 • Mbushje Gr IV + vide
 • Mbushje estetike
 • Mbushje Dh.Qumeshti
 • Kurore metal-porcelan
 • Kurore zirkon
 • Kurore Emax
 • Proteze e thjeshte
 • Proteze e skeletuar
 • Proteze elastike
 • A. ortodontik fix
 • A. ortodontik I levizshem
 • Implant
 • Etj..!

Fly Dental Center: Rruga Sokrat Mosko 12, Tirane

Tel: +355 69 442 9983

Magic Dent Tirana: Rruga Dervish Hatixhe, Tirane

Tel: +355 67 205 7455

KLINIKE DENTARE NE KOMBINAT • PERFECT DENTAL CENTER

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL