Kërko

PIA’S WORLD

PIA’S WORLD

Pia’s World, qendër zhvillimi për fëmijë. Studio Art, Pikturë, Kraft, Lojra, Aktivitete Krijuese dhe Zhvilluese. Prindërit “modernë” i kushtojnë vëmendje të veçantë zhvillimit dhe edukimit të fëmijëve.

Ofrojmë një gamë të gjerë programesh të ndryshme trajnimi. Qendër zhvillimi për fëmijët të cilët duan të shprehin veten nëpërmjet artit dhe komunikimit. Edhe për fëmijët me nevoja të veçanta ofrojmë një orë arti në javë. Aty fëmijët zhvillojnë pjesën kreative, artistike dhe sensoriale me aktivitete zhvilluese.

Misioni kryesor është përmirësimi i cilësisë së jetës të fëmijëve si dhe ofrimit të mbështetjes për prindërit e tyre në procesin e mirërritjes, kujdesit dhe edukimit të tyre.

Qendra ofron shërbime psiko-sociale për të mbështetur rehabilitimin, edukimin dhe rritjen e autonomisë së personave me aftësi të kufizuar, me qëllim integrimin e tyre në shoqëri, si dhe ndihmon e bashkëpunon me familjet e tyre për të arritur këtë qëllim.

Ndihmojmë në zbulimin dhe zhvillimin e talentit të fëmijëve tuaj, me përkushtim dhe dëshirë maksimale.

Adresa: Rruga Loni Ligori, Astir, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code