PIZZA BENVENUTO – PICERI NE DURRES

PIZZA BENVENUTO – PICERI NE DURRESAdresa: Lagja 4, Rruga Egnatia – Durrës
Orari Aktivitetit: 10:00-23:30

[MPBOX id=25197]

Pizza Benvenuto ofron picat më të shijshme që keni provuar ndonjëherë. Gjithçka e përgatitur me profesionalizëm dhe me produkte të freskëta, bio.

Në picerinë tonë do të gjeni të gjitha llojet e picave, do të gjeni edhe prodhime të fast-food, Krepa, Sallata, Spageti, etj..!

Ju mirëpresim pranë ambjentit tonë ose na kontaktoni dhe ne sjellim porosinë tek ju.


Produktet që ofrohen:
  • Pizza
  • Sanduiçë
  • Sallata
  • Krepa
  • Spageti
  • Etj..!

INSTAGRAM GALERI

[insta-gallery id=”169″]


FOTO GALERI

[NPG id=17951]


Tel: +35552230303

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera