PJESË KËMBIMI & KARROTREC BALA – MAMINAS

PJESË KËMBIMI & KARROTREC BALA – MAMINAS

AUTO BALA

Pjesë Këmbimi BALA ofron Pjesë Këmbimi për të gjithë llojet e makinave. Pjesë këmbimi për Mercedes-Benz, Audi, Ford, Volkswagen, Citroen, Opel, Etj..!

Pjesët janë Pjesë Këmbimi të importuara nga jashtë Shqipërisë, të cilat ofrojnë më shumë garanci dhe siguri. Tek ne do të gjeni çdo llojë pjese që ju kërkoni, pjeë motorrike, pjesë xhenerike, pjesë mekanika apo aksesorë të ndryshëm.

Gjithashtu, ofrojmë Shërbim Karotreci 24 orë në Maminas dhe me gjerë. Sherbim Korrekt, i shpejtë dhe me çmime të arsyeshme. Karrotreci është në gjendje shumë komode, stafi ju shërben me kujdes duke ju garantuar një shërbim profesional.

Ju ofrojmë shërbim korrekt!

Adresa: Rruga Nacionale Maminas-Shijak, Km. 2, Maminas.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code