AUTO NERI • PJESË KËMBIMI MARIKAJ

AUTO NERI • PJESË KËMBIMI MARIKAJ

Pjese Kembimi Neri ofron Pjesë Këmbimi të përdorura për të gjithë llojet e makinave. Pjesë origjinale nga makina të importuara nga jashtë Shqipërisë.

Ofrojmë pjesë këmbimi për çfarëdo llojë makine që ju keni: pjesë xhenerike, pjesë motorike, pjesë mekanike, pjesë elektrike apo aksesorë të ndryshëm.

Operojmë me çmime të arsyeshme. Ju shërbejmë në mënyrë korrekte dhe në kohë të shpejtë. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga Dytësore Vorë-Marikaj / Marikaj-Vorë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code