FABRIKE PRODHIMI TUBASH PLASTIKE – EGLAND SHPK

PRODHUES TUBASH PLASTIKE – EGLAND SHPK KAMEZ / TIRANE Adresa: Bulevardi Blu, Kamez

Egland Shpk, një kompani mjaft kredibile në treg dhe me një Besueshmëri të Lartë.

Me fokus Industrinë e prodhimit të Tubave plastik ofron produkte te modeleve te ndryshme dhe në Sasi të konsiderueshme për Tregun vendas e më gjerë.

Tuba Plastik për ujë të pijshëm dhe vaditje me një “Garanci të Përjetshme”.

Ofrohet Import & Export brenda dhe jashte Shqiperise!

[NPG id=34061]

Tuba HDPE

Tuba Hdpe Me presione te larta duke filluar nga 20 mm -6 bar -20 bar dhe deri 500mm 6 bar deri 20 bar. Ofrohen per linja ujesjellesash te nendheshem dhe transportuese uji nen presion. Avantazhi i tubave PE: Jetegjatesi te larte, 0 rrjedhje, Rezistence ndaj gerryerjeve, Rezistence kimike, Qendrueshmeri te larte fizike, Peshe te vogel. Metodat e bashkimit te tubave kane avantazhin e rrjedhjeve zero. Tubat ofrojne kushte hidraulike te favorshme. Kosto te ulet mirembajtje, Transport dhe instalim i lehte. Fleksibilitet te larte qe mundeson rezistence ndaj grushteve hidraulike apo zhvendosjes se tokes.

Tuba Korrugato

Tuba Korrugato duke filluar nga 110mm Sn4 -Sn8 deri ne 400mm Sn4- Sn8. Tubat Korrugato garanton kalimshmeri te kabujve ne menyre fleksibel dhe me force te larte mekanike. Tubat tane me cilesi te larte mbrojne dhe bashkojne te gjithe kabllot. Germimet rrethore qe jane rregulluar ne menyre koncentrike rreth boshtit gjatesor, lejojne instalime fleksibel dhe rreze te perkulet te vogel, pa ndonje humbje te forces mekanike. Nje game e gjere e diametrave dhe aksesoreve qe perputhen ju ndihmojne te gjeni produktin e persosur per nevojat tuaja.

Aksesore

Aktualisht, Egland SHPK ka nje game te madhe produktesh qe sjelle per klientet e tij ne treg. Cmimet me konkuruese ne treg, cilesia dhe garancia e perjetshme e rendisin kompanine tone nje nder me te mirat ne Shqiperi dhe jo vetem. Aksesore nga me te ndryshem. Aktualisht, kompania jone ka ne fokus Industrine e prodhimit te Tubave plastik. Ofrojme produkte te modeleve te ndryshme dhe ne sasi te konsiderueshme per tregun vendas e me gjere. Tuba Plastik per uje te pijshem dhe vaditje.

Tubat tanë janë të sigurta, efikase, të besueshme dhe të qëndrueshme, duke i bërë ato ideale për t’u përdorur në të gjithë industritë.

Ne punojmë me bizneset private, autoritetet e shërbimeve publike të ujësjellësit, zhvilluesit e infrastrukturës si dhe kontraktorët duke u ofruar atyre zgjidhje të qëndrueshme.


Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355693223510 / +355693692612

Prodhues Tubash Plastike – Egland Shpk

PRODHIM TUBASH PLASTIKE • EGLAND SHPK KAMEZ / TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera