Kërko

PRODHIME TRADICIONALE PERMETARE

PRODHIME TRADICIONALE PERMETARE • PRODUKTE ORGANIKE Adresa: Rruga e Bualit, Lagjia Mejden, Permet

Punishtja jone prodhon produkte tradicionale te Permetit si: gliko, rehani, pekmez, prevede e recel nga frutat qe riten ne zonen e permetit por krysisht atyre qe jane ne gjendje te eger.

Njekohesisht ne kemi ndertuar dhe ambjente per pritjen e turisteve qe vine nga brenda vendit dhe atyre te huaj, keto ambjente jane pershtatur ne mnyren tradionale te ndertimit ne permet me qellim per ta bere sa me argtuese e clodhese pritjen e klienteve tane. Ju Mirepresim!

Ne punishten tone prodhohen kryhesisht produkte tradicionale te krahinave te Permetit si pekmez, rehani, prevede, gliko e recel nga frutat qe riten ne gjendje te eger ne natyren e begate te Permetit. Prodhimi i produkteve behet ne menyre artizanale. Ambjentet qe kemi ndertuar jane pershtatur me punimet tradicionale te Permetit duke nderthurur gurin e drurin me natyren per ti pershtatur per pritje, clodhje e argetim per klientet e turistet qe vine nga brenda vendit dhe nga jashte vendit. 

[NPG id=30351]


Produktet natyrale, prodhuar me dashuri dhe me kujdes per te arritur nje cilesi qe ben diferencen. Ju mirepresim te shijoni produktet tona e te argetoheni sa me shume!

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 69 515 2856

PRODHIME TRADICIONALE PERMETARE • PRODUKTE ORGANIKE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL