Kërko

PUNIME DEKORATIVE GIPSI – PRESTIGE GIPS

PUNIME DEKORATIVE GIPSI NE TIRANE Adresa: Vore, Albania

Prestige Gips është një kompani e cila e filloi aktivitetin e saj në vitin 2005 në Londër, Angli. Në bashkëpunim me C&G Plastering Company sot Prestige Gips sjell punime gipsi të ndryshme me stilin bashkëkohor anglez dhe me staf të kualifikuar sipas standarteve europiane.

Prestige Gips punon me përkushtim dhe cilësi për t`i dhënë jetë cdo ambjenti duke ideuar dekorimin dhe zbukurimin e mureve dhe tavaneve me gips. Kompania realizon cdo kërkesë duke e bërë atë konkrete dhe të prekshme vetëm për kenaqësinë e klientit.

Gjate Punimeve dhe Zbatimeve te projekteve perdoret Lazeri i teknologjise se fundit (Dewalt Laser) per nje precizion maksimal dhe pune cilesore. 


[NPG id=34111]


Prestige Gips vjen tek ju me shërbimet e saj duke ofruar:
 • – Punime gipsi dekorative moderne.
 • – Punime gipsi per lokale.
 • – Veshje dhe ndarje muresh për ambjente të brendshme.
 • – Fasada të jashtme me cimentato.
 • – Konsulencë arkitekture.
 • – Montim laminati për shtëpi dhe lokale.
 • – Punime gipsi për ambjente të ndryshme.
 • – Montim moketi dhe parketi.
 • – Gipse dekorative për oxhak.
 • – Montim tuba alumini për shkallë.
 • – Tuba alumini për ballkone.
 • – Shtrime pllakash trotuari.
 • – Punime grafiato.
 • – Lyerje me bojë për ambjente të brendshme dhe të jashtme.
 • – Shtrime dhe shitje pllakash.
 • – Termoizolime polisteroli.
 • – Pllaka trotuari dekorative.
 • – Pllaka dekorative për veshje fasade.
 • – Tavane të varur me pllaka gipsi.
 • – Sisteme izolimi me lesh guri.
 • – Profile Knauf.
 • – Patinime muresh.
 • – Shtrim autonivelant për laminat.


Tel: +355 68 247 3023

 

PUNIME DEKORATIVE GIPSI NE TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL