PUNIME DEKORATIVE LATAJ

PUNIME DEKORATIVE LATAJ

Firma LATAJ ofron Punime Dekorative, ballkone, kollona dhe dekorime te tjera nga me te ndryshmet. Shumellojshmeri punime artistike dekorative te llojeve nga me te ndryshmet, skulptura dhe shume punime te tjera. Ne realizojme Projektim dhe Zbatim.

Punimet:

   • Dekorime
   • Forma Ballkoni
   • Kollona & Dekore Betoni
   • Bazamente Betoni
   • Gipse (karton xhes)
   • Dekore Polisteroli
   • Dekore Dritaresh
   • Izodekore
    Skulpture 2D & 3D
   • Punime Dekor Guri
   • Dekore parapetesh
   • Vazo dekorative
   • Cezme apo Ujevara dekorative
   • Ejt…

Ju garantojme cilesi, sherbim korrekt, ne kohe te shpejte dhe te garantuar.

Adresa: Rashbull, Durres

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code