Kërko

QENDER MASAZHI – XHOY CENTER

QENDER MASAZHI DON BOSKO / TIRANE – XHOY CENTER – Adresa: Don Bosko – Tirane

Xhoy Center ofron masazhe te ndryshme per meshkuj dhe femra. Me nje staf te specializuar ofrohet sherbim i kualifikuar dhe me profesionalizem. Ofrohen masazhe relaksues dhe masazhe te metodave me te njohura. Gjithashtu ofrohen shrbime fizioterapie. Ju Mirepresim! 


[NPG id=20861]


Per Rezervime Tel: +355692124771

Xhoy Center

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL