RESTORANT TRADITA – PEQIN

RESTORANT TRADITA – PEQINAdresa: Selimaj, Peqin – Elbasan

Restorant Tradita, aty ku shija e gatimit ndërthuret aq bukur me ambjentin tradicional..!

Ofrohet ambjet për familjarë, ambjent për çifte dhe grupe. Arkitektura dhe Punimi dekorativ i ambjentit bën që tju ofrojë një qëndrim sa më të këndshëm. Ambjent për Dasma dhe Bankete të bollshme gjithashtu janë të pranishme.

FOTO GALERI

[NPG id=23945]

Kemi gatime tradicionale me saç dhe furrë druri si: zoq fshati apo gjela deti. Në fund  tryeza shoqerohet me ëmbëlsira tradicionale fshati si: cerjep qumushtur apo hasude  me arra. Jeni të mirëpritur !


Kontaktoni per Rezervime: +355682598274

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera