RIPARIM & MONTIM QEPENA / TENDA / PORTA • GENTI

RIPARIM & MONTIM QEPENA / TENDA / PORTA • GENTI

Genti ofron Riparim dhe Montim per: Qepena, Tenda, Porta Automatike, Motorra Portash, Motorra Qepenash, etj... Me eksperiencë pune prej disa vitesh, ofrohet shërbim profesional dhe i garantuar per shtepine ose biznesin tuaj.

QEPENA

Prodhim dhe Montim kudo që ju ndodheni në Tiranë dhe Shqipëri. Qepena për Shtëpinë tuaj, qepena per garazhin e makinës, për dyqane apo qepena industrial. Prodhojmë të gjitha llojet e qepenave.

TENDA

Prodhim dhe Montim Tenda Dielli për ballkone, për bar-restorante dhe për përdorime të ndryshme shtëpiake ose biznes. Tenda pergola me ndriçim, tenda me palosje dhe çdo model tjetër tende. Ju shërbejmë kudo që ndodheni në Tiranë dhe Shqipëri.

PORTA AUTOMATIKE

Prodhim dhe Montim portash automatike me komandim në smartphone ose me pult. Porta me hapje me kanata, porta me rrëshqitje, etj... Ju shërbejmë kudo që ndodheni në Tiranë dhe Shqipëri.

MOTORRA

Ofrojmë Motorra cilësor për Porta Automatike, Motorra për Qepena, Motorra për Tenda Automatike, etj... Ofrojmë markat më të mira në treg. Të gjithë modelet dhe madhësitë.

PULTA KOMANDIMI

Ofrojme gjithashtu pulte komandimi per portat, qepenat, tendat dhe pajisje te tjera automatizimi. Pulte specifik dhe universal. Çmime te aryeshme.

Ju shërbejmë kudo që ndodheni në Tiranë dhe kudo në Shqipëri. Ofrojmë korrektësi dhe cilësi në punë, si dhe çmime të arsyeshme.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code