ROIS CONSTRUCTION

ROIS CONSTRUCTION

Rois Construction ofron Punime Ndertimi te ndryshme si: Termoizolime, Hidroizolime, Punime Gipsi, Patinime, Lyerje, Sisteme Kapot, Mure, Suva, Shtrime Pllakash dhe Parketi, Hidraulike, Nivelime, etj..!

Eksperienca e gjate ne ndertim, perkushtimi dhe vemendja maksimale ne çdo detaj, ben qe te ofrojme pune cilesore dhe ndertime moderne qe e bejne jeten tuaj me te thjeshte dhe komode.

Shërbimet e ofruara:

   • – Sisteme Kapot
   • – Gips KartonXhes
   • – Izolime
   • – Patinime
   • – Lyerje
   • – Shtrim Pllakash
   • – Shtrim Parketi
   • – Elektrike
   • – Hidraulike
   • – Stampime Betoni
   • – Mure Tulle / Suvatime
   • – Nivelime
   • – Etj..!

Ofrojme sherbime cilesore dhe te garantuar duke marre persiper cdo detaj, nga themeli e deri ne dorezimin e celesave.

Adresa: Tirana, Albania.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code