SAINT GEORGE HOTEL – DIVJAKE

SAINT GEORGE HOTEL – DIVJAKE Adresa: Pallati Nr.3, qendra e plazhit Divjakë, Parku Kombëtar – Divjakë, Albania.

Saint George Hotel ndodhet në Parkun Kombëtar “Divjakë – Karavasta”, në brigjet e detit Adriatik, i pozicionuar në një vend të vecantë në të cilin takohen dhe ndërthuren këndshëm, pylli, rëra dhe deti.

I vendosur në qendër të plazhit të Divjakës, është pallati i tretë (3) i grupimit të renditur në vijë lineare, të pallateve trekatëshe të ketij bregdeti.

[NPG id=31421]

Mini apartamente: Hoteli disponon 12 mini-apartamente, që ofrojnë pamje si nga deti ashtu edhe nga pylli. Cdo apartament me siperfaqje prej rreth 55 m2, bën të mundur akomodimin e 2 deri 5 personave, duke qenë kryesisht një destinacion për pushuesit familjarë.

Apartamentet kanë pothuajse të njëjtën skemë arkitektonike dhe përbëhen nga:

  • një (1) dhome gjumi
  • një (1) dhome ngrënieje
  • një (1) tualet dhe një (1) verandë

Cdo apartament ka njeë (1) krevat dopjo dhe dy (2) krevate tek, nderkohë që në disa prej tyre, ekzistojnë edhe krevate marinare (+1 krevat tek akoma). Secili prej tyre është i pajisur me banket dhe orendi gatimi. Apartamentet janë të pajisur me TV & Frigorifere. Dhomat disponojnë Wi-Fi.

Ambjentet janë të restauruara dhe shërbimi që ofrohet është cilësor.

Roof – Bar: Në pjesën e sipërme të godinës, hoteli disponon Roof – Bar nga ku verehet gjitha hapësira bregdetare e plazhit. Lokali në taracë është nga ambjentet më tërheqës për cdo visitor dhe është ndoshta ambjenti i vetëm që ofron peisazhin panoramik të plazhit.


Kontakt per rezervime: +355682221112 / +355682460999

Ḥotel Saint George – Divjake

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera