CANI EVENT – GJIRI I LALZIT

SALLE DASMASH TEK GJIRI I LALZIT – CANI EVENT Adresa: Fshati Rrotull, Gjiri i Lalzit, Durres

Cani Event ofron ambjent fantastik per organizimin e dasmes se enderrave tuaja. Hapesira e konsiderueshme, arredimi me se mire deri ne detaje me te vogla si dhe ushqimi cilesor apo sherbimi korrekt  e bejne eventin me te rendesishem te jetes tuaj, te pa harrueshem.

[NPG id=33869]

Menuja jonë përmban një shumellojshmëri nga kuzhina tradicionale shqiptare si dhe nga kuzhina mesdhetare. Përdorim vetëm produkte të freskëta, të kualitetit të lartë. Ushqimi ofrohet sipas menuse se lokalit ose sipas perzgjedhjes tuaj.

Ceremonia e dasmes është një event i vecante në jetën e gjithekujt. Për këtë ne i kemi kushtuar një vemendje të vecantë ambjentit të salles të dasmes, ngjyrave të perdorura si dhe dekorimit të tyre në formen më perfekte. Na e besoni këtë ditë dhe ne ju premtojmë se do ta bëjmë atë vërtet speciale!


Zjedhja ideale per nje kenaqesi maksimale!🥂

Per Rezervime na Kontaktoni!

Tel: +355692126349 / +355682399611

Cani Event – Gjiri i Lalzit

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera