SHERBIME HIDRAULIKE & ELEKTRIKE • HYSA

SHERBIME HIDRAULIKE DHE ELEKTRIKE NE DURRES & TIRANE Operojme ne te Gjithe Shqiperine

Hysa Dritan, me pervoje disa vjeçare ne treg, ofron sherbime hidraulike dhe elektrike ne te gjithe Shqiperine. Ofrojme sherbime dhe instalime nga sisteme te thjeshta deri ne me te avancuarat. Ekipi profesional ofron korrektesi dhe siguri ne sherbimin e ofruar. Per me Shume Info na Kontaktoni!

Ofrojme Punime dhe Sherbime:
  • – Hidraulike
  • – Instalime Elektrike
  • – Riparime Elektrike & Hidraulike
  • – Mirembajtje Elektrike & Hidraulike
  • – Sisteme Ngrohje Ftohje
  • – Panele Diellore
  • – Etj..!

Ofrojme Shpejtesi, Cilesi dhe Kosto te Ulet.

Ju Telefononi, Ne Realizojme!

Tel: +355674025991 / +355692050504

Cel: +306995212021 / +447438257391

Punime Elektrike & Hidraulike – Hysa Dritan

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera