SUPER MARKET KODA – JAGUAR ENEGRY DRINK ALBANIA

SUPER MARKET HODA – JAGUAR ENEGRY DRINK ALBANIAAdresa: Rruga Martim Canaj, Mbikalimi i Shkozetit – Durrës

Koda Market ka ekskluzivitetin e vetëm më shqipëri si Distributor i pijes energjike Jaguar Energy Drink.

Të qëndrosh aktiv dhe energjik pavarësisht nga orët e gjata të punës dhe të lojës është diçka që ne të gjithë e duam.

Jepini vetes një nxitje freskuese me Jaguar Energy Drink. Jaguar Energy Drinks janë pije joalkolike unike në përbërjen dhe efektet e tyre.

Ato i sigurojnë trupit taurinë, glukononakton, kafeinë, karbohidrate dhe vitamina të rëndësishme.

Fakte ushqyese: Një pije e Jaguar mund të krijojë të njëjtën lëvizje në trupin tuaj që mund të krijojnë 2 deri në 3 filxhanë kafe!

Na kontaktoni dhe ne e sjellim pranë jush: +355695505773 / +355694604177


FOTO GALERI

[NPG id=17118]


JAGUAR ENERGY DRINK – KODA SUPER MARKET

Stayng active and energetic despite long hours of work and play is something we all want to do. We usually need to be up and about and pushing ourselves and a double shot of the strongest espresso is not enough to keep up us going sometimes.

With today’s deal –  Give yourself a refreshing energy boost with a delicious box of Jaguar Energy Drink (24 pcs).

Jaguar Energy Drinks are non-alcoholic drinks unique in their composition and effects. They provide the body either with taurine, glucu-ronolactone, caffeine, carbohydrates or important vitamins.

Jaguar Drink Nutrition Facts: One can of Jaguar drink has the ability to create the same buzz in your body that more than 2 to 3 cups of coffee can create!

If you’re working out in the gym or out on the town, getting the energy you crave has never been easier or tastier.

Whats more, this also includes home delivery to Albania!

Contact Us:  +355695505773 / +355694604177

Kontakt: +355695505773 / +35569460417

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera