Kërko

TENDA DIELLI ALFRED ZOTO

TENDA DIELLI ALFRED ZOTO

Alfred Zoto ofron Tenda Dielli dhe Punime Duralumini te te gjithe Llojeve!

Ofrojme Prodhim dhe Montim te Tendave te Diellit. Tenda dielli per ballkone, lokale, restorante dhe cfaredo lloje ambjeti tjeter. Prodhimi i Tendave behet nga nje staf i kualifikuar duke u bazuar tek kerkesat e klientit. Punimet realizohen me materiale cilesore dhe me garanci mbi 15 vite.

Ofrojme Punime Duralumini te ndryshme. Punime per arredimin e banesave private apo biznese. Gjithcka ofrohet me materiale cilesore, ne kohe te shpejte dhe me cmime te arsyeshme.

Ofrojme Cilesi dhe Garanci per cdo pune te kryer. Sherbejme ne menyre profesionale dhe ne kohe te shpejte per cdo klient.

Adresa: Rrethrrotullimi i Ri, Ura e Shkozes, Tirane.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code