TRANSPORT MALLRASH • ALB ITALIA TRANS

TRANSPORT MALLRASH • ALB ITALIA TRANS

Alb Italia Trans ofron Transport Mallrash Itali 🇮🇹-🇦🇱 Shqiperi dhe anasjelltas. Transport i sigurtë dhe i shpejtë. Disponojmë çdo llojë mjeti për mbledhjen dhe shpërndarjen e mallrave tuaja.

Ofrojmë mundësi magazinimi si në Itali edhe në Shqipëri. Transport i sigurtë, çdo javë, Shqipëri – Itali – Shqipëri.

Adresa: Operojmë në çdo qytet në Itali dhe Shqipëri!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL