UDHETIME ME VARKE NE LIQEININ E KOMANIT

UDHETIME ME VARKE NE LIQEININ E KOMANIT / FIERZE – LUMI I SHALES Adresa: Fierze, Albania Tel: +355 67 643 6835

Ofrohen Shetitje me Varke, Turne ditor në Lumin e  Shales, ne Fierze dhe ne Liqenin e Komanit.

Lumi i Shalës është një destinacion turistik që përshkruhet nga shumë vizitorë si perla më e bukur e liqenit të Komanit, si “Tajlanda e Shqipërisë”.

Ngjyra e errët e ujit dhe uji kristal i pastër është karakteristikë e këtij lumi. Shkëmbinjtë e pjerrët të mëdha, të veshur me pemë dhe bimë jeshile, duket se ngrihen në qiell për të mbrojtur këtë bukuri që natyra e nënës kaq bujare u ka ofruar syve dhe zemrave tona.

 

Ajo që ofron lumenjtë e Shalës nuk mund të përshkruhet me fjalë. Për të gjithë ju që dëshironi të vizitoni këtë vend të mrekullueshëm, kemi vënë në dispozicion çdo ditë udhetime me varka.


[insta-gallery id=”429″]

Nisja nga Komani deri te mbërritja në lumin Shala behet per te shijuar ajrin e pastër, për të notuar, për të eksploruar zonën përreth dhe për të mos harruar për të kapur sa më shumë kujtime të paharrueshme. Ju Mirepresim!

Per me Shume Info Tel: +355676436835

Shetitje me Varke ne Koman

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera