VATHI CONSTRUCTION – PUNIME GIPSI

PUNIME DEKORATIVE GIPSI TIRANE • VATHI CONSTRUCTION. Adresa: Kudo në Shqipëri dhe Europë!

Dekor Gips Vathi. Nëse ambjentit ku ju jetoni i nevojitet një pamje e re, Dekor Gips Vathi është adresa qe ju kerkoni. Ofrojmë projektim dhe zbatim, ndërtim nga themeli si dhe rikonstruksion të plotë të çfarëdo llojë objektit civil apo industrial.

Ofrojmë punime të ndryshme si:

 • Tavane të varur
 • Mure ndarës
 • Patinim
 • Lyerje
 • Parket
 • Shtrim pllakash
 • Kondicioner
 • Sisteme termo izoluese knaufi
 • Punime elektrike
 • Dekore të brendshme dhe të jashtme
 • Sistem kapot
 • Dysheme me Rezinë
 • Dysheme me Microçementë
 • Etj..!

[su_custom_gallery source=”media: 58259,58261,58263,58258,58262,58260,58254,58255,58256,58257″ limit=”100″ link=”lightbox” width=”410″ height=”370″ title=”never”]

SHTRIM DYSHEMEJE ME MIKROÇEMENT


Stafi i specializuar dhe eksperienca në treg bëjnë që të ofrojmë punë cilësore, korrekte dhe në kohë të shpejtë.


Për më Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 68 301 4122

PUNIME DEKORATIVE GIPSI TIRANE • VATHI CONSTRUCTION

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL