ZAJMI DECOR

ZAJMI DECOR

Zajmi Decor është ofrues i shërbimeve të cilësisë së lartë në sektorin e ndërtimit, fokus në Punimin e pllakave, Parketit, Gipsit si dhe në Restaurimin e ndërtesave civile ose komerciale në Shqipëri.

Me një përkushtim për përsosmëri dhe pasion për mjeshtëri, ne përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë e klientëve në çdo projekt. Ekipi i profesionistëve të aftë është i përkushtuar për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme dhe për të krijuar hapësira të bukura, funksionale për klientët tanë. Pavarësisht nëse jeni duke rinovuar shtëpinë tuaj ose duke punuar në një projekt komercial, Zajmi Decor është partneri juaj i besuar për të gjitha nevojat tuaja për dyshemenë, muret apo restaurimin total.

Zajmi Decor ofron Punime Dekorative dhe Rikonstruksione objektesh te ndryshme. Me eksperiencë disa vjeçare në fushën e ndërtimit, kryesisht në punimet dekorative dhe rikonstruksion, ofrohen shërbime cilësore dhe të garantuara.

Ofrojmë punë korrekte dhe në kohë të shpejtë, me staf profesional dhe çmime të arsyeshme.

Kryejmë punime të ndryshme si::

    • Pllaka / Parket

    • Patinim/ Lyerje

    • Punime Gipsi

    • Rikonstruksion Total

    • Etj..!

 

Udhëhiqemi nga dëshira për të implementuar inovacionet e fundit në projektim dhe zbatimin e teknikave sipas standartave europiane. Fokusi ynë është bashkëpunimi i ngushtë me klientin për të kuptuar dhe plotësuar kërkesat në kohë, ndaj zgjedhim të vijmë me projekte risi.

Adresa: Alidem, Tiranë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code