ZYRE JURIDIKE ALUSHI – TIRANE

ZYRE JURIDIKE TIRANE – ZYRE JURIDIKE ALUSHI
Adresa: Rruga Sami Frasheri, Nd.15, H.25, Ap.5 – Tirane

Studio Ligjore Allushi ka si synim dhënien e ndihmës ndaj të qytetarëve te dëmtuar në aksidente automobilistike me pasojë dëme shëndetësore apo humbje jete, duke iu ofruar atyre asistencë ligjore për përshpejtimin e procedurave për marrjen e dëmshpërblimit pranë organeve kompetente.

Studio Allushi sherben dhe ndihmon qytetarët per marrjen ne kohe te shpejte te demshperblimit në rast aksidenti, dhe shmangien e shpenzimeve apo procedurave te gjata gjyqësore.

Ofrohet asistence per te Demtuarit nga Aksidentet Automobilistike, Aksidente ne Pune, Aksidente nga Shkaqe Natyrore, Etj..!

Per me shume informacion ose per te perfituar sherbimin tone na kontaktoni: +355682125855

Studio Avokatie Tirane


 

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera