Auto Servis Makinash Pjese Kembimi

AUTO SERVIS ALIAJ – FIER

SERVIS MAKINASH FIER – AUTO SERVIS ALIAJ
Adresa: Rruga Haxhi Kelmendi, Fier

Tel: +355 69 258 8818

Auto Servis Aliaj prej rreth 20 vitesh ne treg, ofron sherbim servisi te kualifikuar per makinen tuaj. Eksperienca e fituar ben qe te ofrohet sherbim korrekt, i shpejte dhe me garanci.

Gjithashtu ofrojme Pjese Kembimi per vetura te modeleve te ndryshme. Pjese kembimi te reja dhe te perdorura. Cdo pjese ofrohet me garanci. Ju Mirepresim!Sherbimet Qe Ofrohen:

  • – Elektro Auto
  • – Sherbime Motorrike
  • – Sherbime Xhenerike
  • – Lyerje me Boje
  • – Llamarinist
  • – Pjese Kembimi
  • – Etj..!

Per me shume info tel:

Auto Servis Aliaj Fier