ADMIR DIDA SHPK – DURRES

TERMO – HIDROSANITARE DURRES / ADMIR DIDA SHPK –  Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km.12 – Durres

Hidrosanitare “ADMIR DIDA” është një nga firmat që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes dhe elektrikeve. Strategjia e firmës sonë është cilësia maksimale.

Ne ofrojmë një gamë mjaft të gjërë produktesh por mbi të gjitha shumë cilësorë. Aktiviteti ynë ka nisur në fillim të viteve 2000 dhe është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj duke krijuar konkurencë në tregun Shqiptar. Ne gjithashtu operojmë dhe në tregun e shumicës.

Sot në bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Gjermania e shumë vende të tjera të Evropës, produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave të Komunitetit Europian. Cilësia dhe teknologjia e fundit është standarti që përfaqëson firmën tonë.Admir Dida e ka nisur aktivitetin në fillim të viteve 2000. Kompania operon ne treg duke ofruar nje sërë shërbimesh dhe produktesh të cilat garantojnë siguri tek klientët tanë.


Duke i shërbyer me detaje tregut dhe kërkesave të tij ne sjellim:

 • – Aksesorë të ndryshëm hidraulike;
 • – Sisteme ngrohje dhe ftohje;
 • – Hidrosanitare, vaska dhe mobilje per tualet;
 • – Penele diellore;
 • – Kondicionerë dhe chiller;
 • – Aksesorë për kondicionerë;
 • – Tuba të ndryshëm për punime hidraulike;
 • – Sisteme për filtrimin e ujit;
 • – Rakorderi;
 • – Kabëll për instalime të ndryshme dhe kanalina;
 • – Grupe dushi dhe bolierë për ngrohje uji;
 • – Soba për ngrohje me dru dhe pellet
 • Etj..!

Per porosi ose per me shume info na telefononi ne: +355692065626

Hidrosanitare “ADMIR DIDA”

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera

Scan the code