AGJENSIA DITELINDJA JUAJ – TIRANE

AGJENSIA DITELINDJA JUAJ – ORGANIZIM DITELINDJESH PER FEMIJEAdresa: Bulevardi Gjergj Fishta, pranë Diplomat 2 – Tiranë

Agjensi Ditëlindja Juaj organizon ditëlindje për fëmijë dhe festa apo evente të ndryshme me animatorë si dhe me dekore zbukurues për cdo lloj ambjenti ku ju dëshironi që të organizoni eventin tuaj.

[insta-gallery id=”153″]

Organizojmë ditëlindje me staf të specializuar dhe shumë miqesor me fëmijët. Në dispozicionin tuaj do të jenë personazhet e animuara të Disnay Land.

Na kontaktoni!


FOTO GALERI

[NPG id=23731]


Nëse doni të krijoni një klimë të vërtetë festive, animatorët tanë mund të dekorojnë ambjentin ku do të zhvillohet festa dhe do ta transformojnë atë në një botë plot ngjyra.

Kontakt: +355 69 966 2020

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL