AKULL ME KUBA & BORË • SIART HOUSE OF ICE

AKULL ME KUBA & BORË • SIART HOUSE OF ICE

Siart House of ICE ofron Akull me Kuba dhe Akull të Grirë/Borë për Bar-Restorante apo Biznese të ndryshme si dhe për Raste Familjare.

Akull 100% Anti-Bakterial, i prodhuar nga makineri moderne të kohës të cilat mundësojnë cilësi dhe pastërti maksimale. Ofrojmë edhe akull për peshkim.

Adresa: Mamurras. Ofrojmë shitje me shumicë dhe pakicë në çdo qytet të Shqipërisë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code