AUTO AHMETAJ • SAUK

AUTO AHMETAJ • SAUK

Auto Ahmetaj, Vendi ku i jepni zgjidhje, problemeve me automjetin tuaj!

Sherbim Karroatreci 24 Orë në Sauk dhe kudo që ju ndodheni. Sherbim i shpejtë, non-stop kudo që ju ndodheni, duke treguar korrektësi dhe kujdes maksimal për mjetin tuaj.

Makina me Qera të modeleve të ndryshme me çmime konkurruese në treg. Makian tona janë në gjendje shumë komode udhëtimi, të cilat ofrojnë rehati dhe siguri në përdorim. Ofrojmë çmime konkurruese në treg.

Ofrojmë Gjithashtu:

   • Makina në Shitje të modeleve më cilësore dhe të garantuara për ju.
   • Shërbim Auto Servis, diagnistifikim me kompjuter dhe shërbime të tjera xhenerike, motorrike dhe të përgjithshme.
   • Shërbim Gomisterie, disqe dhe goma, të reja dhe të përdorura. Drejtim disqesh, balancim, konvergjencë dhe mirëmbajtje me kontrolle periodike.
   • New and Used Pjesë Këmbimi, pjesë të ndryshme për të mundësuar kompletimin e riparimit të makinës tuaj.

 

Gjithmonë në kërkim të më të mirës, për klientët tanë👨‍🔧. Bëjmë më të mirën për ju! Vendi ku ju garantojmë sigurinë. Më të mirën tonë, për më të mirët! Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga për TEG, Pranë Xhamisë, Sauk i Ri, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

AUTO AHMETAJ • SAUK

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.