Kërko

AUTO RENTAL AMI

AUTO RENTAL AMI

Auto Rental AMI ofron Makina me Qera të modeleve të ndryshme, në gjendje shumë komode pune, të cilat ofrojnë rehati dhe siguri në përdorim. Tek ne do të gjeni makinën që ju përshtatet, me çmime konkurruese në treg. Flota jonë ju mundëson zgjedhjen e makinës që dëshironi të udhëtoni për pushime, udhëtime biznesi, etj..!

Stafi jonë ju shërben 24h/7, me përkushtim dhe korrektësi maksimale, duke mundësuar që ju të mos keni vonesa dhe që çdo procedure të kryhet në kohë të shpejtë, në mënyrë profesionale. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rezidenca Turdiu, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code