AUTO SERVIS ALDERS – DURRES

AUTO SERVIS ALDERS – SERVIS LYERJE AUTOMJETESH DURRESAdresa: Rruga Alfonsi 5 i Napolit, Durrës
Auto Servis Alders ofron Lyerje profesionale per automjete te te gjitha llojeve.

Bejme te mundur restaurimin e  automjeteve antike duke ju dhene atyre vleren e merituar.

Gjithashtu bejme drejtim shasie, karrocerie, etj..!

Çdo punim kryhet me profesionalizem dhe perkushtim maksimal.

Ju Mirepresim!OFROJME • Lyerje me furre • Drejtim shasie me kaliber • Karambole • Lucidime • Saldime • Argon, Oksigjen, Elektrik • Ngjitje plastike • Stukime • Larje tapicerie

PUNIME


Per me shume info Tel: +355692057505 

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera