AUTO SERVIS ARMANDI – SAUK I VJETER

AUTO SERVIS SAUK I VJETER • AUTO SERVIS ARMANDI TIRANE

Adresa: Sauk i Vjeter, prane Xhamise se Re, Tirane

Auto Servis Armandi prej disa vitesh ne treg, ofron servis te plote per makinat tuaja. Ofrohen sherbime Mekanike, Xhenerike, Elektrike dhe Motorrike. Ofrohen  edhe sherbime per Kondicioner, Lyerje Makinash, Drestim Shasie, etj..!

Prane Armandi Servis do te keni mundesine qe te ktheni makinen tuaj te punoje me Gaz pasi ofrehen Impjante Gazi te markave me cilesore ne treg.

AUTO SERVIS SAUK I VJETER • AUTO SERVIS ARMANDI TIRANE

 

Gjithashtu ofrohen Makina me Qera te markave te ndryshme, ne gjendje shume te mire pune dhe me cmime konkurruese ne treg. Ofrojme Sherbim korrekt, te shpejte dhe te sigurte. Ju Mirepresim!


[NPG id=20629]


Sherbimet:
  • Mekanike
  • Xhenerike
  • Elektrike
  • Motorrike
  • Lyerje
  • Drejtim Shasie
  • Impjante Gazi
  • Makina me Qera

Na Telefononi per me Shume Info!

[su_button url=”tel:+355682056180″ style=”3d” background=”#2a9e44″ size=”8″ center=”yes” radius=”round” icon=”icon: phone”]+355 68 205 6180[/su_button]

[su_button url=”tel:+355683345580″ style=”3d” background=”#2a9e44″ size=”8″ center=”yes” radius=”round” icon=”icon: phone”]+355 68 334 5580[/su_button]


AUTO SERVIS SAUK VJETER • AUTO SERVIS ARMANDI TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera